Tagliatelle med røkt laks og sennepssaus
- Silje Røkke
- 11. mai 2017
- 1 min lesing
Dette er en superkjapp og enkel pastarett som er perfekt hverdagsmat! I tillegg er kombinasjonen med røkt laks, kremet sennepssaus og friske grønnsaker kjempegod, og en litt annderledes lakserett :-) Til 2 personer trenger du:
Tagliatelle eller annen pasta, gjerne fullkorn
300 g røkt laks
cherrytomater
1 avocado
1/2 rødløk
Sennepssaus:
4 ss creme fraiche (toppede)
2 ss grov sennep
1 ts dijon sennep
1/4 appelsin (saften)
fersk dill
salt/pepper

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Mens vannet koker kutter du rødløk i strimler, avocado i terninger og deler tomatene i to.
2. Finn frem en bolle og bland sammen sennep, creme fraiche og appelsinsaft. Smak til med salt/pepper og frisk dill. Du kan selvfølgelig også justere litt med sennep, creme fraiche og appelsinsaft i forhold til hvor mye smak du vil ha av sennep og appelsin.
3. Skjær/riv laksen i passe store biter.
4. Når pastaen er ferdig heller du i sausen, grønnsakene og fisken, og blander alt sammen. Server med en gang, slik at det ikke blir for kaldt. Velbekomme!
Comentarios