Kremet pasta med kalkunpølse
- Silje Røkke
- 15. jan. 2018
- 1 min lesing

300-400 g kalkunkorv
Fullkornspasta
1 boks hermetiske tomater
1 dl hønsebuljong/kyllingfond
1 gul løk
2-3 fedd hvitløk
1 rød chilli
1 liten boks med maiskorn
1,5 dl creme fraiche
salt/pepper
frisk basilikum
1. Kutt løk og gulrøtter i terninger og finhakk hvitløk og chilli. Del kalkunpølsa i skiver på ca, 1 cm og del disse skivene i 4.
2. Kok pasta etter anvisning på pakken.
2. Fres pølsebitene i en stekepanne, med høye kanter, hvis du ikke har det kan du bruke en gryte. Fres pølsebitene i noen minutter på middels/høy varme til de har fått en gylden stekeskorpe. Ta dem deretter ut og legg til side, mens du freser løk, gulrøtter, hvitløk og chilli. Grønsakene skal stekes til løken er blank og mør
3. ha pølsebitene tilbake i stekepannen sammen med kyllingfond/buljong, hermetiske tomater, og creme fraiche, rør godt sammen og smak til med salt/pepper. La pølsegryten stå og putre i ca. 10 min, og bland deretter i pastaen. Topp med finhakket basilikum, og retten er klar til å serveres :-) Velbekomme!
Commentaires