top of page
Hei

Her finner du enkle og smakfulle retter som alle kan lage, og som forhåpentligvis gir deg litt inspirasjon og glede på kjøkkenet :-)

Velbekomme!

More >
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Join our mailing list

Never miss an update

Recent Posts
Archive
Search By Tags

Kremet pasta med kalkunpølse

  • Silje Røkke
  • 15. jan. 2018
  • 1 min lesing

  • 300-400 g kalkunkorv

  • Fullkornspasta

  • 1 boks hermetiske tomater

  • 1 dl hønsebuljong/kyllingfond

  • 1 gul løk

  • 2-3 fedd hvitløk

  • 1 rød chilli

  • 1 liten boks med maiskorn

  • 1,5 dl creme fraiche

  • salt/pepper

  • frisk basilikum

1. Kutt løk og gulrøtter i terninger og finhakk hvitløk og chilli. Del kalkunpølsa i skiver på ca, 1 cm og del disse skivene i 4.

2. Kok pasta etter anvisning på pakken.

2. Fres pølsebitene i en stekepanne, med høye kanter, hvis du ikke har det kan du bruke en gryte. Fres pølsebitene i noen minutter på middels/høy varme til de har fått en gylden stekeskorpe. Ta dem deretter ut og legg til side, mens du freser løk, gulrøtter, hvitløk og chilli. Grønsakene skal stekes til løken er blank og mør

3. ha pølsebitene tilbake i stekepannen sammen med kyllingfond/buljong, hermetiske tomater, og creme fraiche, rør godt sammen og smak til med salt/pepper. La pølsegryten stå og putre i ca. 10 min, og bland deretter i pastaen. Topp med finhakket basilikum, og retten er klar til å serveres :-) Velbekomme!

Commentaires


bottom of page